Case Vitsikirjasto.fi – WordPress-sisällönjulkaisujärjestelmällä ketterät ja modernit sivut

Artikkelit

Cradia.fi / Artikkelit / Case Vitsikirjasto.fi – WordPress-sisällönjulkaisujärjestelmällä ketterät ja modernit sivut

Case Vitsikirjasto.fi – WordPress-sisällönjulkaisujärjestelmällä ketterät ja modernit sivut

Vitsikirjasto.fi on humoristinen elämäniloa levittävä sivusto, joka kokoaa yhden domainin alle kaikkien aikojen parhaat vitsit ja muutaman huonommankin. Tässä artikkelissa raotamme verhoa sivuston perustusvaiheen päätöksentekoprosessiin ja erityisesti päätökseen valita sivuston julkaisualustaksi juuri WordPress.

Vitsikirjasto.fi on muutaman tekijän ylläpitämä sivusto, johon linkittyy tiiviisti samalla käyttäjänimellä löytyvä Instagram-tili ja Facebook-sivu. Sivuston perustamisvaiheessa oli selvää, että alustan tulee olla helppokäyttöinen ja mahdollistaa sujuva uuden sisällön jatkuva monikanavainen julkaisu. Sivustolla julkaistaan ylläpitäjän keräämiä ja käyttäjien ehdottamia vitsejä, minkä lisäksi sivuston käyttäjä voi sivustolla selata Vitsikirjasto.fi -palvelun sosiaalisessa mediassa julkaistua sisältöä. 

Miksi Vitsikirjasto.fi valitsi WordPress-julkaisualustan

Olemme jo aiemmin täällä esitelleet seikat, jotka tekevät WordPress-julkaisualustasta kilpailijoitansa selkeästi paremman. Moni pitää alustaa kilpailijoitaan helppokäyttöisempänä. Mitä enemmän ja useammin julkaiset sisältöä sivuillasi, sitä enemmän kannattaa kiinnittää huomiota juuri alustan helppokäyttöisyyteen. Suomenkielinen käyttöliittymä on tässä ehdoton plussa.

Vitsikirjasto.fi -sivuston suunnitteluvaiheessa todettiin, että sivustolle pitää pystyä tuottamaan sisältöä ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Nyt sivuston julkaisun jälkeen voi sanoa, että tämä tarve on todella realisoitunut. Sivustoa päivitetään suuressa määrin desktopin lisäksi myös mobiililaitteilta, mille WordPress tarjoaa erinomaisen tuen.

Responsiivisuus ja hakukoneystävällisyys olivat myös seikkoja, jotka perustelivat WordPressin valintaa Vitsikirjasto.fi -sivuston julkaisualustaksi. Sivustolla on runsaasti mobiilikäyttäjiä ja mobiiliystävällisyyden ennakoitiinkin jo sivuston suunnitteluvaiheessa olevan keskeinen sivuston menestykseen vaikuttava tekijä. Vitsikirjasto.fi -sivusto on hakukoneoptimoitu ja hakukonenäkyvyyttä parantaa osaltaan juuri WordPressin valinta sivuston julkaisualustaksi sen responsiivisuuden ansiosta.

Multimediatuki on myös ehdottomasti mainitsemisen arvoinen syy valita julkaisualustaksi juuri WordPress. Alusta tukee kuvia, videoita ja ääntä sivuston sisällössä ja mahdollistaa siten käyttäjää kiinnostavien sivustojen suunnittelun ja julkaisun. Näitä elementtejä ei Vitsikirjasto.fi -palvelussa vielä ole päästy täydessä määrin hyödyntämään, mutta ehdottomana plussana tämäkin juuri WordPressin valinnassa nähtiin.

Mikäli harkitset verkkosivujen toteutusta tai hankintaa, kannattaa kurkata blogistamme myös muut vinkkimme verkkosivuston suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi SEO-oppaastamme löydät monipuolista tietoa verkkosivuston hakukoneoptimoinnin tueksi. Mikäli kaipaat avuksi alan ammattilaista, ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme!

Ja lopuksi, kuka ei kaipaisi päiväänsä pientä annosta huumoria? Käy kurkkaamassa Vitsikirjasto.fi -sivuston uusimmat vitsit, ehdota julkaistavaksi omaa vitsiä tai käy tykkäämässä sivustosta ja sen julkaisuista Instagramissa ja Facebookissa.

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Moni yritys pohtii, millainen visuaalinen ilme houkuttelee potentiaalia asiakkaita markkinoinnin eri kanavissa. Värien, kuvien, tekstin ja erilaisten efektien käyttö kannattaa suunnitella huolella. Erityisen tärkeää on kuitenkin varmistaa, että yrityksen visuaalinen...

lue lisää
Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Yritykselle kotisivut ovat sen digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Mistä sitten tietää, millaiset ovat hyvät kotisivut? Käsite on vähintäänkin suhteellinen, mutta tiettyjä hyvien kotisivujen peruselementtejä on mahdollista listata.  Kotisivujen laadun mittarina...

lue lisää