Vinkkejä linkkien rakentamiseen

SEO-opas

Cradia.fi / Hakukoneoptimointi / SEO-opas / Vinkkejä linkkien rakentamiseen

Vinkkejä linkkien rakentamiseen

Linkkien rakentamiseksi ja sen tukemiseksi on ensiarvoisen tärkeää, että panostat laadukkaan sisällön luomiseen ja helppoon jaettavuuteen. Kannusta sivuston kävijöitä, tyytyväisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneitasi jakamaan sivustoasi. Mikäli sinulla on useita samaa aihepiiriä käsitteleviä sivustoja, kannattaa ne linkittää keskenään. Myös itse referenssinä toiselle yritykselle toimiminen on hyvä idea, kun yritys linkittää referenssiin sivustosi.

Linkkien rakentamisessa hyödyllistä on myös vieraskirjoitusten kirjoittaminen nettisivuille ja blogeihin. Myös oman blogin aloittamista kannattaa harkita, jos tekstin tuottaminen sivustosi aihealueesta tuntuu ajatuksena toimivalle. Blogien lisäksi oman alan aihepiiriin voi ottaa kantaa keskustelupalstoilla. Hakukonenäkyvyyttä ajatellen kannatta kuitenkin tarkistaa erikseen, mitkä nettisivut eivät lisää palstansa kommentteihin rel=nofollow -tagia.

Myös kilpailevien yritysten sivustoilla olevat linkit kannattaa tarkistaa ja arvioida, olisiko sinun mahdollista saada nämä linkit omille sivuillesi.

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Moni yritys pohtii, millainen visuaalinen ilme houkuttelee potentiaalia asiakkaita markkinoinnin eri kanavissa. Värien, kuvien, tekstin ja erilaisten efektien käyttö kannattaa suunnitella huolella. Erityisen tärkeää on kuitenkin varmistaa, että yrityksen visuaalinen...

lue lisää
Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Yritykselle kotisivut ovat sen digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Mistä sitten tietää, millaiset ovat hyvät kotisivut? Käsite on vähintäänkin suhteellinen, mutta tiettyjä hyvien kotisivujen peruselementtejä on mahdollista listata.  Kotisivujen laadun mittarina...

lue lisää