Linkitykset ulkoisilta sivustoilta

SEO-opas

Cradia.fi / Hakukoneoptimointi / SEO-opas / Linkitykset ulkoisilta sivustoilta

Linkitykset ulkoisilta sivustoilta

Usea hakukoneoptimoinnin asiantuntija pitää ulkoisilta sivustoilta tulevien linkkien merkitystä hakukoneoptimoinnissa suurena. Linkkien määrä on toissijainen tekijä niiden laadun ollessa keskiössä. Laadukkaalta ulkoiselta sivustolta tuleva linkki on merkittävästi arvokkaampi kuin joukko hakukoneen ei-laadukkaiksi arvioimilta sivustoilta tulevia linkkejä.

Ulkoisten linkitysten syntyminen on Googlen hakukoneessa orgaanista. Sivustollasi vierailevat käyttäjät jakavat sivustolinkkiä esimerkiksi blogiteksteissään luoden samalla näitä hakukonenäkyvyyden kannalta arvokkaita linkityksiä.

Hakukoneoptimoinnin näkökulmasta linkkien luontiin kannattaa siis kannustaa, mutta niiden massaluontiin ei omin käsin kannata ryhtyä. Itse tehtailluiden linkkien vuoksi sivustosi saattaa menettää näkyvyyttään hakukoneessa.

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Yhtenäinen visuaalinen ilme on vahvan brändin perusta

Moni yritys pohtii, millainen visuaalinen ilme houkuttelee potentiaalia asiakkaita markkinoinnin eri kanavissa. Värien, kuvien, tekstin ja erilaisten efektien käyttö kannattaa suunnitella huolella. Erityisen tärkeää on kuitenkin varmistaa, että yrityksen visuaalinen...

lue lisää
Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Kotisivujen uudistamista suunnittelevan muistilista

Yritykselle kotisivut ovat sen digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Mistä sitten tietää, millaiset ovat hyvät kotisivut? Käsite on vähintäänkin suhteellinen, mutta tiettyjä hyvien kotisivujen peruselementtejä on mahdollista listata.  Kotisivujen laadun mittarina...

lue lisää